Kannatusyhdistys

Kokkolan nuorisokuoron kannatusyhdistys ry (KNKKY ry) on perustettu vuonna 1994 tukemaan ja edistämään taiteellisesti korkeatasoista kuoromusiikkitoimintaa ja kuoromusiikin arvostusta ja tuntemusta. Kannatusyhdistys on jatkoa edeltäjänsä Kokkolan Nuorisokuoron vanhempainyhdistyksen toiminnalle. Kannatusyhdistyksen kautta tapahtuva vanhempien tukitoiminta muodostaa merkittävän taloudellisen ja hallinnollisen perustan Kokkolan Nuorisokuoron toiminnalle mahdollistaen osaltaan kuoron tavoitteellisen ja toimintasuunnitelman mukaisen harjoittelun sekä konserttitoiminnan.

Kannatusyhdistyksen puheenjohtajana toimii tällä hetkellä kuoronjohtaja Katriina Mathlin ja varapuheenjohtajana Lassi Pappinen. Voit ottaa yhteyttä kannatusyhdistykseen sähköpostitse nuorisokuoro@kpkonsa.fi tai knkkyry@gmail.com.