Sovinko kuorolaiseksi?

CHECK LIST

Sovit kuorolaiseksi, jos:
1. haluat harrastuksen, jossa saa uusia kavereita ja tehdään töitä porukalla
2. haluat kehittyä laulajana
3. olet valmis sitoutumaan viikottaisiin harjoituksiin

Kuorossa laulaminen on antoisa, hauska ja kehittävä harrastus, mutta toimiakseen ja antaakseen paljon se vaatii jotain myös kuorolaiselta.

Kuorossa laulaminen on tavoitteellista toimintaa, jonka tähtäimenä on esiintyminen, kuten konsertti, kilpailu tai esiintymismatka. Jotta esiintyminen on mahdollista, Kokkolan Nuorisokuorossa laulaminen edellyttää kuorolaisilta sitoutumista viikoittaisiin harjoituksiin ja esiintymisiin, joita voi olla myös viikonloppuisin. Kokkolan Nuorisokuoro on perinteisesti korkeatasoinen kuoro. Jokaiselta laulajalta vaaditaan halua kehittyä, jotta saavutamme korkean musiikillisen tason. Kehittyminen vaatii motivaatiota ja harjoitusta.

Kuoro koostuu aina monenlaisista yksilöistä, jotka toimivat yhdessä. Jokaisen kuorolaisen on oltava valmis olemaan ystävällinen toisille, ottamaan toiset huomioon ja auttamaan tarvittaessa. Kuorolaisuus on ennen kaikkea yhteistyötä!

Moni kuoron aloittava pohtii, sopiiko joukkoon ja saako kuorosta kavereita. Toimintamme pyrkii aina siihen, että jokaisella on hyvä olla eikä ketään jätetä yksin.

Mikäli tämä kuulostaa sinun jutultasi, tule rohkeasti kokeilemaan kuoroharrastusta hyvässä porukassa!